Αξεσουάρ μπάνιου Keuco: Πολυτέλεια και λειτουργικότητα στα μικρά αντικείμενα

Αξεσουάρ μπάνιου Keuco: Πολυτέλεια και λειτουργικότητα στα μικρά αντικείμενα

Η πολυτέλεια, το καλό γούστο και η ποιότητα στο μπάνιο δεν είναι απαραίτητο να εκφραστεί μέσα από ογκώδη αντικείμενα του χώρου όπως οι μπανιέρες. Τα μικρά αντικείμενα, όπως τα αξεσουάρ μπάνιου, μπορούν να είναι εξίσου φορείς υψηλής αισθητικής. Στοιχεία, σε ένα μπάνιο, που προσελκύουν το βλέμμα.

Η γνωστή εταιρία στο χώρο του μπάνιου Keuco έχει σχεδιάσει και παράγει μια ευρύτατη συλλογή από ποικίλα αξεσουάρ μπάνιου όπως θήκες για υγρό και κανονικό σαπούνι, θήκες για χαρτί υγείας, θήκες για κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα, κρεμαστές για πετσέτες και πολλά ακόμα.
Πρόκειται για μία σειρά από καλοσχεδιασμένες πρακτικές και ταυτόχρονα υψηλής αισθητικής και ποιότητας λύσεις για το μπάνιο που μπορείτε να βρείτε στο bathroomplus.

Πέρα από την αισθητική και ποιοτική πλευρά τα αξεσουάρ μπάνιου της Keuco προσφέρουν έξυπνες και λειτουργικές ιδέες και λύσεις για το μπάνιο. Τι μπορεί να κάνει κάποιος με τα διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν στις τσέπες των παντελονιών, όπως το κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά κ.λπ., όταν δεν υπάρχει κάποια θέση για να τα ακουμπήσει όπως ένα ραφάκι τοίχου ή παραθύρου κοντά στη τουαλέτα; Για το σκοπό αυτό, η KEUCO έχει αναπτύξει μια λύση που είναι εξίσου πρακτική και κομψή: ένας συνδυασμός συγκράτησης χαρτιού τουαλέτας και ραφιού στο σχεδιασμό των σειρών PLAN και EDITION 400.

Σε συνδυασμό με τα άλλα αξεσουάρ PLAN, ο μηχανισμός συγκράτησης του ρολού χαρτιού τουαλέτας PLAN διατίθεται σε γυαλιστερό χρώμιο, ματ αλουμίνιο και εξαιρετικό φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Όπως και ολόκληρη η συλλογή PLAN, συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό, την υψηλότερη λειτουργικότητα και την άριστη ποιότητα. Οι κινητές συσκευές, τα χρήματα ή άλλα περιεχόμενα τσέπης μπορούν να βρουν ένα προσωρινό και ασφαλές «σπίτι» στην ασφαλή για την αποφυγή της ολίσθησης των αντικειμένων και ανθεκτική στις γρατσουνιές επιφάνεια ραφιών.
Με την πολυτελή εμφάνισή της, η θήκη χαρτιού αποτελεί μια πινελιά αισθητικής στο χώρο του μπάνιου που δεν περνάει απαρατήρητη. Η επιφάνεια αλουμινίου είναι επίσης πολύ ανθεκτική στις γρατσουνιές αλλά και στους ρύπους, συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί.

Ανεξάρτητα από το ποια θήκη τοίχου, χαρτιού υγείας, θα αποφασίσετε να επιλέξετε για το μπάνιο σας, μην ξεχνάτε ότι τα ράφια προσφέρουν μια πολύ χρήσιμη πρόσθετη «υπηρεσία» στο χρήστη – είτε στο σπίτι είτε στο ιδιωτικό μπάνιο ή στις δημόσιες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις χώρων υγιεινής.Στη συλλογή του bathroomplus μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία λύσεων για το μπάνιο. Έμπειροι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να βρείτε την λύση που σας ταιριάζει. Σας περιμένουμε στο showroom του bathroomplus. (Δείτε εδώ το χάρτη και άλλες σχετικές πληροφορίες).
Εν τω μεταξύ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην σχετική σελίδα του site μας με τα αξεσουάρ μπάνιου για να πάρετε ιδέες.

Newsletter
Εγγραφή στοNEWSLETTER
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις μας
FacebookYouTubeInstagram
Copyright © 2024 BathroomPlus.