Εταιρεία

60 χρόνια με αξιόπιστες λύσεις

60 χρόνια με αξιόπιστες λύσεις1962: Η εταιρεία Ν. Σαπουντζή Α.Ε ιδρύεται από τον Νίκο Σαπουντζή ο οποίος συνάπτει σειρά συμφωνιών αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα με μεγάλες εταιρείες στο χώρο του μπάνιου, όπως οι GROHE, KERAMAG, KEUCO και η DAL.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Γ Σεπτεμβρίου 50 στο κέντρο της Αθήνας όπου σήμερα είναι το τμήμα του service της εταιρείας.

Η εταιρεία αναπτύσσεται ταχύτατα και επεκτείνεται και στο χώρο του wellness με εκπροσώπηση της εταιρείας KLAFS.

Το 1992 η εταιρεία δημιουργεί ειδικό τμήμα υποστήριξης κατασκευαστικών έργων ξεκινώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, μελετητικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες.

Το 1996 δημιουργείται showroom στο Agora Center στο Μαρούσι που εντυπωσιάζει με τον πρωτοποριακό κυβιστικό σχεδιασμό του, δίνοντας το στίγμα της εταιρείας για εμμονή στην ποιότητα και το σύγχρονο design.

Η δημιουργία του BathroomPlus

Το 2006 το showroom της εταιρείας μεταφέρεται στην λεωφόρο Κηφισίας με την νέα επωνυμία Bathroom plus συγκεντρώνοτας σε ένα εντυπωσιακό χώρο τα μεγαλύτερα ονόματα των διεθνών οίκων στον τομέα του σύγχρονου Design για το μπάνιο.

Το 2015 το Bathroom Plus μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι μόλις 170 μέτρα από το σταθμό Νερατζιώτισσα, δίπλα στο The Mall Athens.

To 2021 ανακαινίζεται πλήρως το showroom ακολουθώντας τις νέα τάσεις της αγοράς. Επίσης ξεκινάει η λειτουργεία του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της Εταιρείας.

Μοιραστείτε το:

Newsletter
Εγγραφή στοNEWSLETTER
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις μας
FacebookYouTubeInstagram
Copyright © 2024 BathroomPlus.