Αγορές offline

Για όσους δεν επιθυμούν να κάνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους, υπάρχει επίσης δυνατότητα αγορών

α) μέσω τηλεφώνου ή/και Fax κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευ.–Παρ.:10.00-6.00, Σαβ.: 10.00 – 2.00)
β) μέσω μηνύματος email

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να αναφέρετε τους κωδικούς προϊόντων, την ποσότητα, και ότι άλλο θα θέλατε να μάθετε στο μήνυμα σας.

Πριν την εκτέλεση της παραγγελίας θα έλθουμε σε επαφή μαζί σας. Θα ελέγξουμε την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου είδους με βάση τις παραγγελίες που προηγούνται και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της αγοράς και την παράδοση του προϊόντος. Θα κάνουμε το παν να παραλάβετε εγκαίρως. Ο πελάτης ενημερώνεται από την εταιρεία κατά τον χρόνο της παραγγελίας σχετικά με το ακριβές κόστος της μεταφοράς της παραγγελίας στον τελικό προορισμό.

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής:

  • Δωρεάν σε 2 εργάσιμες ημέρες για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.
  • Δωρεάν σε 20 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας από το εργοστάσιο για τα προϊόντα που πρέπει να παραγγείλουμε.

Εκτός Αττικής:

  • Δωρεάν παράδοση σε μεταφορική εταιρία ή εταιρία courier επιλογής του πελάτη στους χρόνους που αναφέρονται στην παράδοση εντός Αττικής.
  • Ο παραλήπτης αναλαμβάνει το κόστος και τη μεταφορά της παραγγελίας στον τελικό προορισμό.
  • Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρία και η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Showroom BathroomPlus, Ανδρέα Παπανδρέου 29, Μαρούσι ΤΚ 15124, δίπλα στο MALL και μόλις 170 μέτρα από το σταθμό «Νερατζιώτισσα». Τηλ.: 210 6710701

Επιστροφές και Ακυρώσεις

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Η εταιρεία μας, στηρίζοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο, σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της πληρότητας των περιγραφών που αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας, όμως, να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας και επιστροφής των προϊόντων. Δείτε περισσότερα στην σχετική σελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Newsletter
Εγγραφή στοNEWSLETTER
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις μας
FacebookYouTubeInstagram
Copyright © 2024 BathroomPlus.