Πλακάκια από τσιμέντο: Μνήμες από το παρελθόν και πάλι στη μόδα

Πλακάκια από τσιμέντο: Μνήμες από το παρελθόν και πάλι στη μόδα

Πλακάκια από τσιμέντο. Είναι σίγουρο ότι κάπου τα έχετε δει τελευταία. Σε κάποιο σύγχρονου σχεδιασμού μπαρ ή εστιατόριο; Σε κάποιο μπάνιο ή κουζίνα ενός ανακαινισμένου σπιτιού; Ίσως στο σαλόνι ή τους εξωτερικούς χώρους μιας στηλάτης κατοικίας; Εκτός και εάν, όσοι βρεθήκατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές σε σπίτια πατρικά, ή οικογενειακά που δεν έχουν ακόμα ανακαινιστεί, ίσως τα είδατε στο μπάνιο ή στη κουζίνα.  Για θυμηθείτε … αυτά τα παλιά πλακάκια από τσιμέντο με τα χαρακτηριστικά σχέδια και την γήινη υφή. Ένα είναι σίγουρο, τα πλακάκια από τσιμέντο είναι και πάλι εδώ.

Μετά από πολλά χρόνια  ελκύουν και πάλι το ενδιαφέρον των σχεδιαστών των διακοσμητών αλλά και του κοινού. Σχέδια που επαναφέρουν μνήμες, σε όσους έχουν βέβαια την κατάλληλη ηλικία και εμπειρίες. Σχέδια που παρέχουν την δυνατότητα να “παίξει” κανείς με το “παλαιό” και το “καινούργιο”, το γυαλιστερό και το ματ, το μονόχρωμο και το πολύχρωμο στοιχείο.

Δεν πρόκειται φυσικά για παλαιά – στην ηλικία-  πλακάκια που θα πρέπει να αναζητήσετε στα είδη μεταχειρισμένων οικοδομικών υλικών. Τα σύγχρονα διακοσμητικά πλακάκια “από τσιμέντο” κρατώντας την αισθητική του παρελθόντος είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Που και πως χρησιμοποιούντα; Σχεδόν παντού.  Κυρίως εμπλέκονται ανάμεσα σε άλλα συνολικά σχέδια από πλακάκια ή και άλλα υλικά ως διακοσμητικά στοιχεία.  Κάποιες φορές ίσως τα συναντήσετε να χρησιμοποιούνται και από μόνα τους. Όσο για τους χώρους, όπως ήδη θα έχετε καταλάβει, τα πλακάκια από τσιμέντο πάνε παντού. Οι επιλογές χρήσης τους εξαρτώνται από το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε στην δημιουργία του νέου σας μπάνιου ή κουζίνας ή οποιοδήποτε άλλου χώρου στο σπίτι. Εσείς αποφασίζετε και εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε με τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Newsletter
Εγγραφή στοNEWSLETTER
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις μας
FacebookYouTubeInstagram
Copyright © 2024 BathroomPlus.